vrijdag 24 oktober 2014

25 om half vijf

Gisteren zeer vroeg, rond half vijf dus vertrokken Ann en Wilfried na een tiental dagen vertier, gewandel, lol.....enz. Toch even opgestaan om uit te zwaaien en ja....het was om 4.30u 's nachts 25 graden!!!
Op hetzelfde moment een fantastische vallende ster gezien met een zeer lange staart, ongelooflijk.
De bijbehorende wens gaan we jullie dus niet verklappen.

En nu een weekje zonder gasten, dat is dus relaxen en opruimen en de dingen doen maar dan op een wat langzamer tempo. Vandaag begonnen om het dak van het terras een nieuwe rubberlaag te geven, zodat de regen er hopelijk vanaf nu niet meer door kan. We kregen de prijsofferte door voor een aantal ramen aan het terras te plaatsen om iedereen wat te vrijwaren van de wind in de winterperiode.
Dat is dus het eerstvolgende project. Het is nu ook het moment om hier en daar bij vrienden wat tijd te vertoeven en ook nog eens van een dagje strand te genieten, want, toch wel, dat kan nu nog hier. (zal weer eens wat gaan stoefen ) Zie fotoke.

Gisterenavond is de eerste vergadering geweest in Antequera (anderhalf uur rijden) voor onze nieuwe deelname aan de b&b beurs in Antwerpen in januari. Allen daarheen dus. De stand zal normaalgezien behoorlijk groter worden. Misschien zal er zelfs een magazine worden uitgegeven over de dorpen hier en in de buurt van Antequera, eveneens met veel streekinformatie. Weer een rede om er eentje te komen afhalen op onze stand. Verdere gegevens worden uiteraard nog doorgegeven.

Ad begint vanavond aan een nieuw recept van een curry.....de schoteltjes ervoor hadden we al, alleen het gerecht miste nog. Benieuwd. En ik ga echte Belgische frietjes bakken.

Smakelijk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten