zaterdag 22 november 2014

Wind gebroken

Eigenlijk kan ik hier hetzelfde neerpennen van het vorige krabbeltje, het is weer warm en lekker warme wind. Ik heb gisteren zelfs de hele voormiddag geklaagd dat het toch wel warm is!!!
Maar eigenlijk vind ik het geweldig lekker, en zo mag het nog wel efkes doorgaan.
Ma en pa zijn een 9 dagen op bezoek geweest en daar hebben we nog maar eens van genoten. Geen gasten op dat moment, het seizoen is een beetje op zijn eind aan het lopen, en daar hebben we dan een weekendje Cordoba aan vastgehangen.
En ook daar zat het weer mee. Een knusse b&b een half uurtje van de stad in een godvergeten dorpje en waar we eigenlijk maar terecht konden in 1 restaurantje op zaterdagavond waar we dan nog eens helemaal alleen zaten. Het meisje die kwam opdienen had een gebroken arm en kon de glazen zelfs niet dragen, daar had ze van ons nog wat hulp nodig. En toen kwam de regen, met bakken naar beneden. Maar de volgende morgen stonden we na een dikke mist, in een heerlijke warme zon te genieten van een fantastische stad met de alomgekende Mesquita.
Terrasje hier en daar, wijntje, tapa, gewoon genieten.

Uiteraard komt er aan dat weekend ook een eind en zijn we weer op onze vertrouwde plek in onze b&b. Pa had zin om nog wat te klussen, dat is dan ook goed gelukt en ondertussen kwamen ze hier buiten enkele grote ramen installeren, zodat we ook in de winter buiten kunnen genieten, zonder een harde wind in de rug. Die wind is dus nu gebroken.

Aangezien het seizoen een beetje op zijn einde loopt, hebben we ook wat meer tijd om eens niks te doen. En om dat niksdoen op te vullen spelen we tegenwoordig Wordfeud, waarschijnlijk allen bekend, maar wij hadden er tot nu toe nog geen tijd voor gehad.
Dus al wie zich geroepen voelt om mee te doen, geef jullie namen maar door, we will take the challenge !!!

Maar voor dat, nog even een kamer poetsen, want gisteren zijn er plots toch nog nieuwe gasten opgedoken en die gaan we zoals altijd een beetje proberen in de watten te leggen.

'k ben ermee weg.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten