vrijdag 30 mei 2014

2 jaar

hehe, 2 jaar en ons derde seizoen dat net is gestart. Natuurlijk kunt ge dan zeggen : wat vliegt de tijd toch snel. En er gebeurt zoveel in die enkele jaren dat we hier zijn. We leven een ander leven, dat had ik trouwens al een paar keer geschreven en nee we willen niet terug. Het is steeds weer plezant als mensen terugkomen, weer verhalen oppikken van de laatste keer en daar eventueel verder aan breien.
Volgende week komt Vie, kijken we echt naar uit. Alleen jammer dat Bientje er niet bij is. Dat gaan dus dagen kletsen worden. Het is maar ééntje van de vrienden die uiteindelijk naar hier komen.
Dan kunt ge denken, uit het oog, uit het hart........raar toch. In het begin hou je veel contact , maar als het dan steeds van 1 kant komt, niet echt leuk meer.
En toch zijn we weer superblij dat er op bezoek komen. Dat is geen heimwee, dat is gewoon weer de draad oppikken van voorheen.

Ik hoor nu sommigen al denken, oei, die hebben wat op hun maag liggen. Maar neen, het is gewoon even terugkijken op die laatste twee jaar dat de b&b open is. Wat we meemaken, met gasten, met vrienden, met familie, met van alles en nog wat.
En uiteraard komt er soms wat frustratie bij, bij Ad bijvoorbeeld , die als dieetconsulent werkt en waar de cliënten elke week weer andere uitvluchten vinden waarom ze die week niet kunnen komen. Waarom willen ze dan aan het dieet? Die eet en de andere niet dus.
Wij doen lekker verder en gaan nu even genieten van de zon, misschien zelf een strandje meepikken.
Tot de volgende

P.S. Als jullie willen reageren, doe maar gerust he, we kunnen er tegen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten