zondag 16 augustus 2020

Groen, geel, oranje, rood.....wat nog?

 Groen, geel, oranje, rood....zullen we doorgaan tot we de gayflag hebben in België. Met al hun kleurcodekes. Als het dan maar bij eentje bleef voor C.... Nee, een code erbij voor het weer, die kenden we al, maar dat er nu sinds vorige week ook weer een code is bijgekomen voor het in zee mogen gaan. Dit begint daar echt een zottekesspel te worden, maar dat had ik in vorige blog ook al vermeld zeker. 

Dan weer maskers ja of nee. Fietsers moeten ze dragen, maar als ze een beetje veel blabla maken  valt ook die regel weer weg.

Maar omdat ze boven in Spanje zien dat er weer besmettingen zijn , raden ze toch maar liefst weer af om naar Spanje te reizen, want het is er oh zo gevaarlijk geworden. En als je toch durft te gaan, dan maar daarna in quarantaine voor 14 dagen.

Had ik dat ook niet in vorige blog geschreven dat onze gasten zich hier veel veiliger voelen dan daarginds?

Lekker volk in eigen land houden, dat is beter voor de economie. Was het niet Van Ranst dat zei dat eind augustus alles voorbij zal zijn. Toch geweldig dat je dat zo kan voorspellen. Nog geen paar dagen later, bingo.....de scholen mogen open op 1 september en iedereen mag naar school, gedaan met C...

Ben ik wat teveel aan de klaag? Denk het niet, enkel een vaststelling van op een plek waar mensen zich keurig aan de regels houden, meer niet.

Na veel twijfel of we wel gasten gingen hebben, hadden veel gasten er vertrouwen in en kozen er toch voor om toch te komen.



En we kunnen zoals elk seizoen weer zeggen dat het enorm gezellig was en nog steeds is. Gezellige babbels, veel lachen, lekker eten, een tapa hier en daar, een plons in een heerlijk verwarmd zwembad met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee.

Meer moet dat niet zijn. 

Als je dan een uitstapje maakt naar Malaga bijvoorbeeld, dan heb je alle plek op een terrasje en loop je gelukkig niet in overvolle straten. Stranden niet overvol a la Blankenberge.

 De C...heeft dan ook zijn  voordelen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten