woensdag 28 augustus 2013

onze boulevard

Eindelijk is het dan zover geraakt. Al moeten we wel een beetje rap content zijn. Onze weg is een beetje platgemaakt, wijzelf spreken dan van een "boulevard", anderen noemen het iets anders.

Elk jaar tijdens de maand mei maken ze normaalgezien het laatste stuk weg naar onze Casa mooi gelijk met een schraper en bulldozer, maar........ dit jaar zijn ze ons blijkbaar een beetje vergeten in die maand, of was het geld op. Dat gebeurt zo in Competa.
Maar, gisteren was het dus zo ver.... de bulldozer was er en reed zelfs tot voorbij ons huis om de putjes en bultjes wat gelijker te maken. De schraper, die hebben we nog niet gezien. Wij zijn in elk geval al heel erg blij, en ik veronderstel de gasten ook.

Gisteren haden we dan op hetzelfde moment ook weer pech want de wasmachine heeft een beetje haar geest gelaten. Dankzij Remco en Andre hebben we aan de kust een goed adresje gevonden om dan maar onmiddellijk een nieuwe "ecologische" aan te schaffen.  En hij kan dan ook ineens wat meer was aan, superbelangrijk voor un tijdens de drukke periode.
Aangezien we 2 dagen mar 1 kamer bezet hebbenb, hebben we er eens van geprofiteerd en hebben we in de namiddag efkes aan het strand gezeten, heerlijk en vreselijk lang geleden.


Onzen Ad kwam net aangereden met een kist pruimen om confituur te maken, mar un is het even siesta time.

Tot later.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten